Pártolótag

jelentkezési lap

Miért érdemes pártolótaggá válnod?

Mindig jó dolog egy csapathoz tartozni. Egyesületünk évek óta meghatározó szerepet tölt be a Halasi civil életben. Számos program és gyalogtúra alkalmával mutattuk be Magyarország és szükebb környezetünk élőhelyeit, természeti értékeit és történelmi emlékeit. Csatlakozz természetmegyfigyelő és túraútvonal hálózat projektjeinkbe.
 • Olcsóbb
  Közös túráinkon kedvezményesen juthatsz el a helyszínekre és a szervezéssel sem kell bajlódnod. A közösségi élményről gondoskodunk :-)
 • Legyél Te is minősített természetjáró
  A túráinkon résztvevő egyesületi tagok már a Bronzjelvényes természetjáró fokozatot is megszerezhetik. Cél a rendszeres természetjáró tevékenység elismerése! Gyűjtsd a kilométereket és a pontokat!
 • Segítőként
  Részt vehetsz az egyesület munkájában, segíthetsz feladatainkban. Szeretsz túrázni? Érdekel a környezeted? Várunk Téged is!
 • MTSZ kiadványok
  Tagjaink 25 % kedvezménnyel vásárolhatják meg a Magyar Természetjáró Szövetség kiadványait és termékei az online a Turistashopban.
 • Tanácskozási jog
  Részt vehetsz az egyesület éves közgyűlésein tanácskozási jogkörrel.
 • MTSZ - TÉKA kártya
  A TEKA kártya a természetjárók számára kínál kedvezményes kikapcsolódási lehetőségeket. Az Országos Kékkör túraútvonalán és a természetjáráshoz kapcsolódó területeken több száz elfogadóhely biztosít különböző mértékű kedvezményt szolgáltatásainak árából. Egyesületünk tagjainak a kártya kedvezményes áron érhető el.
 • Képzett szakemberek
  Velünk nem tévedsz el! Programjainkon képzett biológusok, szakemberek látnak el hasznos és érdekes ismertekkel, túravezetők segítik a tájékozódást.
 • Segítünk!
  Amennyiben pártoló tag vagy és programot, túrát szerveznél, keress bennünket! Rövidebb - hosszabb túrákat (túravezetéssel is), vagy egyéb szabadidős programot állítunk össze igény szerint.

Pártolótag jelentkezési űrlap


Az adataid beírása után kattints az elküldés gombra. A megadott e-mail címedre érkező levelet nyomtasd ki és aláírás után juttasd el nekünk!

Személyes adataim:

Oldal megoszása

Támogassa adója 1%-val egyesületünket: 18365744-1-03 (Rendelkező nyilatkozat letöltése)

Köszönjük, ha adományoz egyesületünk számára

pixel

Számlaszámunk: 10101047-61524000-01001000

© 2016- Minden jog fenntartva, Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület. Terv: www.euromarketing.hu.